Wil je een uitbouw, een dakterras op je uitbouw of juist een extra grote tuin? Bepaal dit allemaal zelf, met goede begeleiding!

De klushuizen liggen in één straat (formeel zijn het twee straatnamen). De adressen zijn als volgt. 

Albertingk Thijmstraat: 

2
4
6
8
10
12
14
16
18
20
22
26
28
30
32
36
38

Van Zeggelenstraat:

7
9
11
15

Let op: De woningen aan de Alberdingk Thijmstraat 24 & 34 en aan de van Zeggelenstraat 13 worden NIET verkocht. 

Alle klushuizen zijn in de huidige staat min of meer gelijk aan elkaar. 

 
Woningen

Collectief en individueel klussen

Samen met je buren, in een tijdelijk collectief, knap je de buitenkant (het casco) van de woningen op. Is de buitenkant klaar, dan ga je binnen individueel verder, eventueel met behulp van familie of vrienden natuurlijk. 

Plattegronden en mogelijkheden

Woningen

Hieronder vind je verschillende suggesties voor varianten en plattegronden om je klushuis uit te breiden. 

De plattegronden laten voorbeelden zien van hoe de indeling kan worden. Dit staat dus niet vast. Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen indeling te ontwerpen.

  • Geen uitbreiding: de woning wordt door de koper gerenoveerd en blijft qua oppervlakte gelijk, maar wordt wel opgeknapt volgens het PvE. De schuur mag blijven.

  • Grote tuin: de bestaande uitbouw wordt door de koper gesloopt, waardoor er een grote tuin ontstaat. De schuur mag blijven.

  • Basis uitbouw: de woning wordt door de koper gerenoveerd en krijgt een uitbouw. De schuur moet verplicht gesloopt worden. Op de uitbouw mag een dakterras gemaakt worden.

  • Breedte uitbouw: de woning krijgt een uitbouw over de volle breedte van 2,9 meter diep. De schuur moet verplicht gesloopt worden. Op de uitbouw mag een dakterras gemaakt worden.

  • Maximale uitbouw: de woning krijgt een uitbouw over de volle breedte van 3,4 meter diep. De schuur moet gesloopt worden en er is een vergunning nodig. Op de uitbouw mag een dakterras gemaakt worden.

In onze berekening zijn wij uitgegaan van de Basis uitbouw. Hiervoor is de financieringseis € 225.000,-. Wanneer je kiest voor een andere variant, of bijvoorbeeld een combinatie van deze varianten, heeft dit gevolgen voor het te investeren budget en de eindwaarde van de woning.

Interesse?

Urbannerdam
Alexander Keizer
010 - 280 64 44
a.keizer@urbannerdam.nl 

 

Volg ons