Goede uitvalsbasis

Binnen 15 minuten lopen sta je al voor het Teylers Museum en ligt de binnenstad aan je voeten. Met de fiets ben je vanuit de Amsterdamsebuurt overal dichtbij: het station, de duinen en het strand. Om de hoek vertrekt Bus 2, die je naar de stations Haarlem en Haarlem Spaarnwoude rijdt. De wijk ligt dichtbij de uitvalswegen naar onder meer Amsterdam.

Rustige woonplek
De klushuizen staan in een straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. Een rustige plek waar kinderen makkelijk op straat kunnen spelen. Hier heb je wel de lusten en niet de lasten van het centrum.

Voorzieningen

Amsterdamsebuurt

De bakker en groenteboer om de hoek, hier vind je ze nog. Zowel in je eigen buurt als in de binnenstad aan de overkant van het Spaarne vind je alles wat je nodig hebt. En meer. Laat je verrassen door leuke winkeltjes, artistieke cafeetjes en bijzondere optredens.

Amsterdamsebuurt

Kinderen welkom!

In deze buurt is het heerlijk opgroeien voor kinderen: van een grote speeltuin om de hoek, tot leuke basisscholen. Alles is aanwezig! Voor oudere kinderen is de wijk een mooie uitvalsbasis naar voortgezet onderwijs, het uitgaansleven en de bijbaan.

Opgeknapte buurt

Amsterdamsebuurt

De Amsterdamsebuurt is de afgelopen jaren flink opgeknapt. Het heeft zijn karakteristieke uitstraling behouden, maar is tegenwoordig een levendige buurt waar veel gebeurt met goede voorzieningen zoals winkels en scholen. Ook de mooie volwassen bomen zijn kenmerkend voor deze wijk.

Mijn Stek

Amsterdamsebuurt

De wijk is flink gerenoveerd, met op enkele plekken nieuwbouw. Een aantal panden in deze buurt zijn al verkocht als klushuis. 

Interesse?


Kijk op voor meer informatie op:
www.elanwonen.nl/kluswoningen

Volg ons